«Правий сектор» блокує пункти підкупу Атрошенка в Чернігові і обіцяє мобілізувати нардепа в АТО
13.11.2015 10:07

Представники націоналістичних партій і рухів, зокрема «Правий сектор» з 12 листопада блокує пунктів підкупу виборців, організованих штабом кандидата у мери Чернігова Владислава Атрошенка. Це рішення прийнято у відповідь на звернення мешканців, обурених спробами кримінальної олігархії сфальсифікувати вибори у місті. Про це заявив на своїй сторінці «Фейсбук» речник «Правого сектору» Артем Скоропадський.

«Правий сектор» застерігає мешканців Чернігова від спроб отримати гроші у заблокованих пунктах підкупу Атрошенка. На місці блокування буде здійснюватися фото- та відеофіксація правопорушень. Попереджаємо, що підкуп виборців – кримінальний злочин, за які доведеться відповідати усім учасникам чорних схем. Єдиний спосіб уникнути кримінального покарання – відмовитися від брудних подачок Атрошенка. Попереджаємо персонально Владислава Атрошенка, Романа Старикова, Наталю Малець, Віктора Пригару, Ярослава Вольського, Джамала Корбаня щодо кримінальної відповідальності за брутальне порушення виборчого законодавства.

Наголошуємо, що «Правому сектору» надано із штабу Атрошенка базу даних громадян, яких там планують задіяти у схемах з скупки голосів. У випадку отримання ними грошей за проданий голос, ці прізвища будуть оприлюдненні у соціальних мережах та місцевій пресі. Окрім того, «Правий сектор» доб’ється, аби усі підкуплені громадяни призовного віку були мобілізовані до ЗСУ і відправлені до зони АТО. Ми будемо вимагати у Міністра оборони України Степана Полторака мобілізувати в зону АТО нардепа Атрошенка та інших організаторів кримінальних виборчих схем.

Ми маємо інформацію про можливе завезення до міста гастрольної бригади «тітушок» для порушень правопорядку. У день голосування активісти нашої організації готові у складі народних дружин забезпечити охорону правопорядку в місті і зачистити Чернігів від «гастролерів» Атрошенка.

Ми розуміємо, що місцева міліція Чернігова поставлена в залежність до кримінальної олігархії. Відтак усі документи та персональні дані, що свідчать про масові порушення виборчого законодавства у Чернігові передамо персонально Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. І змусимо очільника МВС забезпечити жорстку реакцію щодо виборчих злочинців.