Украинские партизаны в Донецке подорвали два КамАЗа террористов
04.01.2016 13:17

В то время как террористы заявляют о спокойной обстановке на оккупированной территории, экс-командир пятой роты "Донецк" батальона Днепр-1 Владимир Шилов утверждает, что в новогоднюю ночь в Донецке украинские патриоты устроили диверсию.

"Ми, українські партизани Донбасу, заявляємо, що всі декларації Захарченка та його "молодої команди" щодо безпрецедентних заходів, що були вжиті для забезпечення військових об'єктів, на перевірку виявились черговим окозамилюванням. В новорічну ніч нами з використанням саморобних вибухових пристроїв було знищено 2 військових "Камази", які знаходились на території військових частин по вул. Ільїнська 91 та Артема 112б.

Так званим керівництвом ДНР ці факти свідомо замовчуються, щоб не дискредитувати себе ще більше. Більш того, МНС та МВС ДНР 1 січня вже встигли відрапортувати про те, що Новий рік пройшов без подій. З достовірних джерел нам стало відомо, що свято у зазначених вище військових частинах зірвано всерйоз і надовго: там досі проводяться перевірки особового складу чергової служби, керівного складу, а також ремонт пошкодженої техніки та відновлення матеріальної бази. Неспроможність забезпечити надійну охорону режимних об'єктів свідчить про надзвичайно низький рівень бойової готовності та бойового духу сепаратистів, який неможливо підняти ура-патріотичними гаслами та піснями Кобзона. Ми продовжуватимемо свою діяльність доти, поки останній окупант не покине української землі. Донбас - це Україна! Слава Україні!", - пишет Шилов у себя на страничке в Фейсбуке.