Феномен суспільного медіа в Україні та зовні. На прикладах фільму Зима у вогні, Громадського ТБ та ін.
25.03.2016 16:03

30 березня о 14:00 відбудеться прес-клуб НСЖУ-НМПУ на тему: “Феномен суспільного медіа в Україні та зовні. На прикладах фільму “Зима у вогні”, Громадського телебачення, Громадського радіо, Спільнобачення”.

Зокрема спікерами прес-клубу будуть: Галина Садомцева, співпродюсер і лінійний продюсер фільму “Зима у вогні”, Спільнобачення Ліна Клєбанова, співпродюсер фільму “Зима у вогні”, Спільнобачення. А також представники інших суспільних медіа (Громадське TV) та громадських утворень ( Несторівська група).

Несподівано для багатьох фільм “Зима у вогні”, у виробництві якого активну участь брали українські журналісти та продюсери, у 2016 році було номіновано на Оскар. У зв`язку з цим виникло багато питань до знімальної групи, до того ж дуже різного характеру: від питань щодо організації знімального процесу за нових технологічних умов до питань щодо дотримання авторських та суміжних прав.

Про необхідність розробки нових підходів у кінодокументалістиці ми поспілкуємось з учасниками знімальної групи “Зима у вогні”, а також з представниками інших суспільних медіа та громадських утворень.