В Україні готується нова РЕВОЛЮЦІЯ!
30.03.2016 14:52

В Україні готується нова РЕВОЛЮЦІЯ! На цей раз – «Революція Світогляду»! Проект з такою назвою носитиме не політичний, а культурний характер і планує охопити революційними змінами до 40 міст і містечок по всій Україні.

Поки що організатори готуються до всеукраїнського туру і збирають гроші на дорогу. Вже 2,5 тисячі людей по всій Україні підтримали проект, 90 доброчинців проголосували за нього власними грошима – зібрано понад 26 тисяч гривень!

На думку організаторів, українська дійсність є віддзеркаленням колективного світогляду та суспільних цінностей, що панують в Україні. А для того, щоб змінити картинку за вікном, недостатньо просто змінювати владу. Необхідно радикально підняти рівень суспільної культури, провести модернізацію національного характеру, подолати розпорошеність, недовіру, егоїзм та позбутися споживацьких цінностей.

«Зміни себе – зміни країну» - саме з таким гаслом організатори «Революції Світогляду» вже у квітні-травні відправляться в тур, адже переконані, що зміни починаються з кожного з нас.

Під час запланованих зустрічей говоритимуть про український менталітет, про цінності майбутнього, про світоглядні зміни, що мають відбутися, а також презентуватимуть книгу «Омріяна Україна», автором якої відомий громадський діяч та футуролог Олексій Толкачов.

Організатори «Революції Світогляду» переконані, що їхній всеукраїнський тур стане важливим для всієї України та започаткує глибинні зміни. А поки що закликають долучатися до команди і підтримати проект грошима на платформі «Спільнокошт»: https://biggggidea.com/project/tur-revolyutsiya-svitoglyadu/

ДОВІДКА

Проект «Революція Світогляду» готується Благодійним фондом «Омріяна Країна». Фонд заснований у 2012 році з метою ініціювання світоглядних змін в українському суспільстві та формування позитивних моделей розвитку України.