Від чого відволікають українців за допомогою безвізу
21.07.2016 14:33

Надання безвізового режиму Україні - це відволікання суспільної думки від пекучих проблем. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA повідомив український політик Олександр Мороз.

На думку нашого співрозмовника, безвізовий режим українцям фактично нічого не дає.

«Я дуже критично ставлюся до самої ідеї безвізового режиму, тому що він людині в Україні фактично нічого не дає. Хто хотів поїхати на роботу – вже поїхав, бо вже мільйони людей там. Інші, хто їздить туди у своїх справах, вирішують ці питання елементарно, тому що вони багаті люди», - пояснює експерт.

«Аргументи на зразок того, що завдяки безвізу українці будуть мандрувати або що – це не для здорових людей», - додає політик.

Надання безвізового режиму Україні Олександр Мороз називає «відволіканням суспільної думки від пекучих проблем».

«Що дає сам по собі безвізовий режим? Які переваги? Хіба що це можна розглядати як жест, що нам нібито відкритий шлях у Європу. Так тоді потрібно дивитися по змісту Угоди співпраці Україна-ЄС і про Зону вільної торгівлі. А що ми можемо продати у Європі, що може вона нам продати, коли у нас суцільне безробіття, і у людей немає чим платити за квартиру? Тобто це відволікання суспільної думки від тих проблем, які справді пекучі», - резюмував співрозмовник видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Європейський союз запевнив українську делегацію на чолі з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, що рішення про скасування візового режиму для України буде прийнято на початку осені.