Ведучий програми "Гроші" Олександр Дубінський пов'язаний з екс-міністром доходів і зборів Клименком - громадські діячі
02.09.2016 20:41

У біглого президента Януковича є агенти впливу в Україні, зокрема, ведучий програми "Гроші" на каналі "1+1" Олександр Дубінський пов'язаний із наближеним до Януковича екс-міністром доходів і зборів Олександром Клименком. Про це заявив Голова правління Українського клубу Роман Кухарук у коментарі каналу 112.

Речник "Правого сектору" Артем Скоропадський пише у фейсбуці, що влада не протидіє антиукраїнській пропаганді сім'ї Януковича, яку фінансує міністр-утікач Клименко за вкрадені в українців податки. Така пропаганда ведеться не тільки через відверто антиукраїнський медіахолдинг "Вєсті", але й через нібито патріотичну програму "Гроші" на каналі "1+1". Хакери оприлюднили листування Ольги Семченко, коханки Клименка і куратора його холдингу "Вести". З цього листування з'ясувалося, що Олександр Дубінський, ведучий програми "Гроші", працює на Клименка і організував публікації проти Майдану та його учасників, в тому числі, в своєму блозі на сайті "Українська правда".

Також Скоропадський зазначає, що Дубінського познайомив з Семченко банкир Борис Тімонькін, який обслуговував інтереси олігарха Курченка з клану ("сім’ї") Януковича. Блог Дубінського на "Українській правді" маркований попередженням редакції, що в цьому блозі можуть бути замовні матеріали. Скільки коштує робота Дубінського проти України, можна судити з повідомлень ЗМІ, в яких йде мова про купівлю ним за останні два роки 8-ми квартир, 7-ми земельних ділянок і дачі на загальну суму мільйон доларів, про розкішний автопарк Дубінського на сотні тисяч доларів. Такі гроші не падають з неба, їх платять, як можна здогадуватися, за виконання замовлень Кремля та російських спецслужб по дестабілізації ситуації в Україні.

Нагадаємо, що висміювання Дубінським військового параду на День Незалежності в Києві спричинило масове обурення патріотичних користувачів соцмереж. Українська Координаційна Рада у відкритому листі називає таку поведінку "плювком в обличчя українським воїнам, захисникам Української Нації" і вимагає від власника каналу "1+1" Ігоря Коломойського припинити співпрацю з одіозним ведучим.