У соціальних мережах фурор: всі тішаться з нової пісні про Путіна
11.09.2016 01:47

Справжній фурор у соціальних мережах стався із-за нового «шедевру» російських пісенних митців. Як уже стало традицією, пісня присвячена «численним чеснотам» президента Російської Федерації Володимира Путіна, - про це пише «Цензор.Нет».

Так, кількома днями раніше на офіційному каналі музиканта Олега Ломового в Youtube з’явився доволі чудернацький кліп. Пісенний колектив «Ломовые бабушки» створив справжній «шедевр» - пісню «Заміж за Путіна», у якому вихваляють очільника російської держави. Мовляв, він має «благородну сивину», «соболині брови» і лише йому вони хочуть віддати свою дівочу честь. На відео можна побачити кількох жінок у російському народному одязі та баяніста, який має підозрілу схожість з героєм пісні.

Користувачі соціальних мереж ще не визначились – чи то пісня є сатиричною, чи то дійсно учасниці колективу хочуть стати дружинами російського президента, причому всі разом. Напевно, встановлений російським сімейним законодавством принцип моногамного шлюбу анітрохи не хвилює авторів «хіта». Коментарі незвичайного відео доволі сильно різняться: від заяв «Я поважаю Путіна, але це якесь середньовіччя» до «Люблю, коли абсурд доведено до абсолюту».