Бред Піт: життя з Джолі було ніби в психлікарні
23.09.2016 06:30

В одному з інтерв'ю Бред Пітт порівняв спільний побут з Джолі з фільмом "Пролітаючи над гніздом зозулі", дія якого розвивається в психлікарні. За словами актора, саме так виглядає ранок в їхньому будинку, передає "Бджола".

Близькі до пари джерела розповіли, що діти зіркової пари разюче невиховані. Вони ніколи не ходили в школу, тому у них великі проблеми в спілкуванні з однолітками. Пітт намагався влаштувати в будинку хоча б вигляд дисципліни, кричав на дітей і намагався карати, в той час як Джолі ніколи не намагалася створити правила поведінки в будинку.

У будинку панує вседозволеність: в будь-який час доби діти роблять, що хочуть. Поведінка батьків тільки сприяє цьому - вони можуть повести дітей їсти морозиво або піцу серед ночі. Правда, іноді самим батькам так набридала хаотична атмосфера, що вони з'їжджали в готель просто, щоб відпочити.

Постійні переїзди не сприяють благополуччю дітей: у сім'ї Джолі-Пітт є будинок в Лос Анджелесі, маєток у Франції, вони регулярно знімали житло в Лондоні, а також жили в незліченних готелях по всьому світу.

Подарунки дітям теж вельми специфічні. Коли перший син Джолі Меддокс у віці шести років зацікавився ножами, вона подарувала йому кілька колекційних екземплярів. А в якості подарунка на восьмиліття Джолі відвезла Меддокса в табір біженців в Іраку.

Возити дітей по військових зонах і таборах мігрантів - звичайна річ для Джолі, яка переконана, що це приносить велику користь їх розвитку.