Дуже небезпечна доба: що треба знати про 24 вересня
24.09.2016 05:40

Потужна енергія 23-го місячного дня провокує людини на агресію і насильство - тому краще провести його вдома, переконує відомий експерт-нумеролог Людмила Савіна, передає "Закарпатський кореспондент".

З 23:41 23 вересня до 0:40 25 вересня за київським часом - 23-й місячний день. Енергетика цієї доби важка і темна. Як правило, її потужна енергія провокує людини на агресію і насильство. Енергетичні потоки вкрай нестабільні. Виникає висока ймовірність аморальних вчинків, пограбувань і вбивств. У цей день легко вплутатися в авантюру. В людині легко вивільняються інстинкти захоплення, схильність до бійок. День пов'язаний з переслідуванням, вигнанням. Слід придушувати свій страх.

У цей день люди можуть втратити душевну рівновагу. Будь-яка розмова легко може перетворитися в сварку або привести до конфлікту, а їх краще уникнути в цю добу. Намагайтеся якомога менше спілкуватися. Не варто ходити туди, де ви можете опинитися в натовпі - чим більше збирається людей, тим більш непередбачуваною стає їх поведінка. Не можна піддаватися самообману, провокаціям і спокусі помсти. Якщо спробуєте комусь помститися, це обов'язково обернеться проти вас.

У ділових і особистих стосунках можливі прояви заздрості, ревнощів, образи, претензій через ошукані надії і нездійсненні плани. Якщо ви вирішите з кимось поділитися своїми думками, то вас можуть неправильно зрозуміти. У цей день краще менше говорити, а більше робити. Чим більше ви будете говорити, тим більше ймовірно, що ви станете учасником скандалу. А це, в свою чергу, призведе до втрати вашої енергетичної стабільності.

У 23-й місячний день у людей часто змінюється настрій і ставлення до навколишнього світу.Поганий час для судових засідань, особливо якщо намагаються засудити невинного. Також це один з найневдаліших днів для роботи і бізнесу, тому не робіть нічого важливого. Переговори, швидше за все, не принесуть результатів, зате можуть принести додаткові проблеми. Пам'ятайте, все сказане в цей час може бути звернено проти вас.

Головне - не витрачати даремно силу, надану Місяцем, на конфлікти і сварки, а направити її в потрібне русло.

Будь-які взаємні зобов'язання перевіряються на стійкість і стабільність. Буде краще, якщо в цю добу доведете до кінця те, що почали раніше.

Для цього дня добре підходить домашня робота - прибирання, прання, розбір речей, дрібний ремонт. Поряд з прибиранням бажано провести очищення будинку вогнем свічки і окроплення святою водою. Рекомендується також виконувати очисні практики і медитувати.

Секс буде руйнівним для здоров'я. Вважається, що день несприятливий для шлюбу, оскільки він може бути швидко розірваний.

Послаблюється імунітет і опірність хворобам. Хвороби цієї доби ризикують бути тривалими. Дуже висока ступінь переломів, забоїв, розтягнення м'язів. Стрижка не рекомендується.

Згідно з методом додаткових чисел, 24.09.2016 року (24 6 20 +2) - це день підвищеної небезпеки, що в свою чергу посилює несприятливий вплив цього місячного дня. Краще відмовитися від ризикових видів спорту, не перевищувати швидкість, не гратися з вогнем, обережно поводитися на воді, також не варто брати участь в мітингах, протестах і т.д.

Особливо рекомендують звернути увагу на цей день людям з Числом життєвого шляху 6: для них 24 вересня - день духовного зростання.