Чоловік Ані Лорак Мурат розповів про квартиру, машину та бізнес в Москві
24.09.2016 15:26

Як пише 1+1, Мурат Налчаджиоглу розповів ведучій Каті Осадчій про те, як веде бізнес в Києві та Москві:

-Всі ми знаємо, що зараз Ані Лорак - твоя дружина - концертів в Україні не дає, буду кар'єру в Росії. Багато зараз говорять. Кажуть про те, що ви навіть квартиру в Москві купили. Що навіть переїхали вже туди.

-Так, квартиру купили, машину купили. Є водій, є охорона, є менеджмент. Я відкрив там свою компанію, також щось роблю.

-Чи є думки повернутися в Україну?

-Я вважаю це питання неправильним. Ми не їхали з України, то навіщо повертатися? Ми тут живемо, багато людей мають у різних країнах будинки, машини, бізнес і так далі. У нас є у Турції будинок, в Україні, в Росії є будинок. Хочу зараз купувати будинок в Іспанії. Зараз це вигідно. Хочу влітку з донькою бути там, тому що мені там подобається клімат і так далі.

-Ви з Кароліною обговорюєте ситуацію? Що про неї говорять в Україні?

-Ми намагаємося не спілкуватися на теми політики ні у Турції, ні в Ураїні. Ми просто бажаємо людям Турції, України миру. Тому що війна нікому не потрібна, це ніколи не правильно.

-Цього літа доньці Соні виповнилося 5 років. Влаштували пишне свято з диснеєвськими героями, кумами, Філіпом Кіркоровим. Ціле величезне свято. Чия це була ідея?

-Ми спитали у Соні, що вона хоче на День народження. Бо це 5 років, тому хотіли зробити щось особливе. Звісно, наприкінці свята я казав, що до 10 років не буде більше такого свята, будемо святкувати в родині. Складно: багато гостей, все це організувати.

-Ви з Кароліною не думаєте про другу дитину?

-Дуже сильно хочемо, але поки що немає часу. У нас великі плани. Кароліна своєю кар'єрою щільно займається, є свої плани. Ми разом займаємося кар'єрою і так далі. Але найближчим часом, звісно, хочемо.