Чому Ярош не задекларував свої БМП, гармати та міномети?
07.11.2016 15:07

Депутат Верховної Ради Ярош Дмитро, який на початку поточного року презентував національний рух «Державна ініціатива» каже, що до своєї електронної декларації він не вкосив трофейної зброї, оскільки на неї у нього немає документів. Про це він розповів під час розмови з кореспондентами «УП», передає replyua.net.

«Перед тим як сісти і заповнити декларацію, я проконсультувався з юристами. Я поцікавився, чи варто декларувати трофейну зброю: БМП, гармати та міномети. Вони перепитали чи маю я відповідні документи. Відповідь була очевидна – «ні». Саме тому її (зброї – ред.) і немає в моїй декларації. Хоча фактично колекція у мене є», - розповів нардеп.

В той самий час Ярош нагадав, що всі сумнівно великі статки чиновників мають перевірятися спеціальними антикорупційними органами. «Ми бачили результати голосування. Я не комуніст, щоб мені якось злитися з цього приводу. Якщо воно все по закону, то нехай собі буде. Але якщо розібратися, то багато у кого джерело походження статків, м’яко кажучи, ну дуже сумнівне. Проте мені то яка справа. Для цього у нас є спеціальні антикорупційні органи. Наробили їх – от тепер нехай собі і займаються. Особисто мені немає чого боятися», - каже політик.