Саакашвілі розповів про «заманливі» пропозиції від Порошенка
11.11.2016 12:10

Колишній керівник Одеської облдержадміністрації Мілеїл Саакашвілі розповів про те, що колись президент України Петро Порошенко запрошував його на державну службу в якості прем’єр-міністра. Про це колишній губернатор розповів під час розмови з журналістами видання «Кореспондент», пишуть «Українські новини», передає replyua.net.

«Деякий час тому назад Петро Порошенко прямо заявляв мені, що він хотів би мене бачити на посту прем’єр-міністра України і в якості лідера його партії. Також він пропонував ще деякі речі. Ну прийняв би я його «прем’єрську» пропозицію, а далі що? Я б мав би бігати за якимось нардепом Гончаренком, щоб вмовити його голосувати за мій законопроект? А йому подібних у Верховній Раді близько чотирьохста», - розповів Саакашвілі.

Також колишній глава Одеської ОДА зазначив, що Порошенко пропонував провести дострокові вибори. Але, за його словами, навесні всі про все домовились і без голосування. «Арсен Аваков залишився на посту керівника МВС, заступником Луценка став колишній представник «Народного фронту».

Туди його помістили, щоб він не давав розвитку справам, які б могли заводитися проти Арсенія Петровича», - заявив він. Також він наголосив, що дострокові парламентські вибори «виметуть» 90% нинішніх нардепів, враховуючи їх декларації.