Багато депутатів та активістів хочуть мати "ручного мента"
11.11.2016 18:38

Однозначно, є сили, яким вигідний безлад у Черкаській області.Є два дуже прості показники: Черкаси лідирують за криміногенною ситуацією в країні і в нас півроку не було начальника ГУНП у Черкаській області. Про це пише нардеп Максим Поляков на сайті infomist.ck.ua.

Кампанію, яку розгорнули проти Валерія Лютого, організували люди, які стоять за наркотрафіком. Деякі – заїжджі тролі, які приєдналися до “Автомайдану”, мають відношення до Міхаіла Саакашвілі.

Є кілька важливих фактів: Валерій Лютий був добровольцем у Чорнобилі, він завжди реагував на події, які траплялися в країні. Його син, який закінчив юридичну академію, не служить десь на генеральській посаді, а є звичайним дільничним, працює в Харкові і живе в гуртожитку. По розкриттю важких і особливо важких грабежів і нападів показники Лютого є найкращими в Україні.

Які ще можуть бути питання?

Багато депутатів, активістів хочуть мати “ручного мента”, який буде виконувати вказівки. Але цього не буде, якщо Лютий очолить черкаську поліцію. Він буде стояти на стороні порядку. Для мене важливо, щоб прийшла людина, яка виконувала закон.