Поліцейських розстріляли сплановано: нардеп вказав на важливу деталь
05.12.2016 06:25

Депутат Броварської міськради Сергій Батюк у офіційну версію МВС не вірить. За його словами, це був спланований розстріл працівників поліції. Автомобіль був маркований, а співробітники ДСО без попередження не мали права відкривати вогонь, пише у себе в Фейсбук нардеп Віталій Купрій.

Інформацію про те, що автомобіль ДСО був маркований, підтвердив секретар обласної поліції Микола Жукович під час брифінгу. Він повідомив, що найімовірніше обстріл вели працівники КОРДу.

За словами Жуковича, усі поліцейські були одягнені у спецзасоби та бронежелети. Однак цю інформацію спростовують у БЦРЛ, куди доправили правоохоронців. Як повідомили нашим журналістам медики, у поліціянтів була розстріляна ліва частина тіла. Бронежилетів вони не мали. Зброя була закріплена у кобурі.

Про те, що правоохоронцям стріляли не у голови доводить фото, яке на своїй сторінці у Facebook опублікував член постійної Комісії з питань регламенту, взаємодії з правоохоронними органами і запобігання корупції в Київській обласній раді Іван Ступак. На знімку помітно десятки щільно розміщених слідів від куль на дверцятах автомобіля охорони.