Представник бандформування передрікає війну між "ДНР" та "ЛНР"
06.12.2016 16:35

Між двома «молодими республіками», самопроголошеними терористичними організаціями ОРЛО та ОРДО може початися справжня війна. Про це заявив один з представників ватажків бандформувань Безлер Ігор на своїй сторінці в соціальні мережі «ВКонтакте», передає replyua.net.

«Незабаром, я так вважаю, ми почуємо, що Луганська народна республіка заважає розвиватися і процвітати Донецькій», - йдеться у повідомленні терориста. В той самий час він припустив, що незабаром між двома ватажками «ДНР» та «ЛНР» Захарченком та Плотницьким почнуться «серйозні тьорки» і перший почне війну проти останнього.

В той самий час Безлер назвав Олександра Захарченка кількома «цікавими» словосполученнями: «казковий ідіот» та «рекордсмен по захопленню Києва язиком». «Можливо вже настав той час, коли його потрібно відправити туди, куди він так сильно хотів потрапити? Йому пряма дорога в палату №6 лікарні імені Кощенка. От там нехай він розповідає таким як і сам про свої наполеонівські плани, походи на Великобританію та захоплення Києва», - заявив він. Представник незаконного збройного формування також зауважив, що такий сценарій подій, на його думку, найреалістичніший з поміж інших