Зрадник-вбивця, що перейшов на бік ворога, заявив про готовність брати Київ
07.12.2016 13:46

Колишній військовослужбовець ЗСУ, зрадник, який вбив свого командира «з-за спини» а потім втік до окупованої території Донбасу заявив, що бажає збільшити кількість бойовиків для того, щоб знищити «київську хунту». Він заявив, що Збройні сили України, які захищають свою землю - це «наркомани, алкоголіки та колишні зеки». Про це у середу, 7-го грудня, повідомляють місцеві сепаратистські видання, передає replyua.net.

Так, Олег Попов, так його звати, під час прес-конференції визнав, що вбив свого командира та перейшов на бік противника, втікши з свого збройного формування на БМП, здавшись «на милість народної поліції Луганської народної республіки». Це сталося в окупованому Кіровському районі Луганської області.

Також, виступаючи перед пресою на окупованій території України зрадник заявив, що готовий йти на Київ та «вбивати чиновників та представників діючої влади». «Тут я опинився вже як солдат. Я готовий вступити в збройні сили ДНР чи ЛНР, в залежності куди мене пошлють, щоб побороти владу України та йти на Захід», - заявив Попов. На даний момент, за даними ватажків ОРЛО, Попов знаходиться в статусі військовополоненого і буде перевірятися. Його доля буде вирішуватися «вищим керівництвом».