Вчинки Савченко дратують колег з фракції «Батьківщина»
12.12.2016 14:43

Колеги по фракції народного депутата Надії Савченко наголосили, що переговори з представниками терористичних організацій та їхніми ватажками неприпустимі. Таку позицію висловили депутати Верховної Ради від «Батьківщини» на тлі скандалу з візитом Савченко до Мінська 7-го грудня, повідомляє прес-центр партії, передає replyua.net.

«Не тільки фракція, а і вся партія «Батьківщина» ще з самого початку ведення агресії з боку Російської Федерації проти України притримується чіткої позиції – переговори з представниками терористичних угрупувань неприпустимі. Про це ми неодноразово заявляли у численній кількості наших звернень та промовах. Українська спільнота має знати, що ми не підтримуємо Надію Савченко у тому, що вона без жодного попередження їде на переговори з Плотницьким та Захарченком», - наголосили в повідомленні.

«Нещодавно вона заявила про те, що буде приймати участь у новому політичному проекті. Вона робить те, що вважає за потрібне для себе. Свої дії Савченко вже давно не узгоджує і навіть не попереджує «Батьківщину», - наголосили у фракції. Як повідомлялося, нещодавно Савченко зустрілася у Мінську з ватажками бандформувань «ДНР» та «ЛНР» за посередництва Федеральної служби безпеки РФ.