Плотницький розповів, яка мета була зустрічі з Савченко
12.12.2016 14:55

Ватажок терористичної самопроголошеної організації «Донецька народна республіка» Плотницький Ігор заявив, що разом з ватажком самопроголошеної «ДНР» Олександром Захарченком вони зустрічалися у Міську з нардепом від «Батьківщини» Надією Савченко. Про це лідер бандформування заявив у понеділок, 12-го грудня, пише російське видання «РІА Новини», передає replyua.net.

За його словами, Савченко захотіла зустрітися з ними для того, щоб обговорити деталі обміну військовополонених. «Декілька днів тому я зустрівся з керівником Донецької народної республіки Олександром Захарченком та народним депутатом України Надією Савченко. Насправді це потрібно сприймати нормально, оскільки всі наші переговори проходять в рамках Мінських домовленостей. Савченко переживає за своїх земляків та хоче повернути їх додому», - цитує видання лідера «ЛНР».

«Взагалі ми говорили про різні можливості обміну військовими полоненими. Головною темою розмови було обміняти за формулою «всі на всіх». Тобто всіх, навіть тих, які вважаються безвісти зниклими», - розповів Плотницький. Як повідомлялося, 7-го грудня Савченко без попередження відвідала Мінськ, де зустрічалася з ватажками збройних формувань «ДНР» та «ЛНР». У «Батьківщині» з цього приводу висловили протест.