У Росії знову розказують байки про напади терористів
15.12.2016 14:03

Повноважений представник президента Російської Федерації у Південному федеральному окрузі Устинов Володимир каже, що у Ростовській області та на території окупованого Криму спецслужби Росії затримали терористів, які планували вчинити диверсії. Про це він заявив під час засідання ради за участі керівників південних регіонів Росії, пише російське видання «ТАСС», передає replyua.net.

«Нещодавно нашими силами у Республіці Крим та Ростовській області було знешкоджено групи осіб, які готували проведення терактів. Вони хотіли підірвати об’єкти масового скупчення людей. Також терористи мали на меті знищити об’єкти військової та цивільної інфраструктури. Всі вищезазначені особи були знешкоджені та затримані силами російських спецслужб», - розповів Устинов.

«Зараз, після проведення ряду аналізів ситуації з тероризмом та екстремізмом у Криму мушу визнати, що ми маємо ряд проблемних питань. Вони мають бути вирішені силами правоохоронних органів і роботою органів місцевої виконавчої влади», - додав він. Проте після того Устинов наголосив, що не зважаючи на всі ці інциденти, ситуація в Південному окрузі залишається стабільною. «Але з усім ми справляємось і тримаємо ситуацію під контролем», - каже він.