Посол України в Італії: Відкриття «Представництва ДНР» - всього лише фейк
15.12.2016 15:37

У терористичній організації «Донецька народна республіка» заявляють, що їм вдалося відкрити своє представництво у італійському місті Турин 14-го грудня. Як повідомляє replyua.net, в той самий час цю інформацію підтвердила організація “Stopfake”, яка займається перевіркою інформації, що виходить з українських джерел.

«Ми отримали інформацію про те, що о 18:30 14-го грудня у місті Турин відбудеться відкриття представницького центру Донецької народної республіки у Італії», - повідомили у прес-центрі організації. Проте у той самий час посол України в Італії Перелигін Євген запевняє, що ніякого представництва «ДНР» у Італії не відкривали, а вся інформація ЗМІ щодо цієї події – всього лише фейк. «Станом на сьогоднішній день ніякого представництва «ДНР», або будь-якої іншої неіснуючої республіки на території Італії не зареєстровано», - наголосив він.

За словами посла, те, що відбувалося 14-го грудня – всього лише спроба некомерційного фонду «Магеллан» взяти на себе обов’язки представників терористичної організації, яка окупувала частину суверенної України. Під час виступу на каналі «112 Україна» Перелигін наголосив, що це була ініціатива місцевих політиків Мауріціо Марроне та Елізео Бертолазі. «Це провокація окремих громадян Італії», - наголосив він.