В Одесі повісили "суддю", який "відпускав сепаратистів"
16.12.2016 14:33

У п’ятницю зранку невідомі «повісили» на ліхтарі перед будівлею Малиновського районного суду Одесі опудало судді з надписом на «грудях» «Він відпустив сепаратистів». Як відомо, сьогодні у цьому суді мають розглядати справу подій 2-го травня 2014 року щодо сутичок на Грецькій площі. Про це сьогодні, 16-го грудня, пише видання «Інтерфакс», передає replyua.net.

У повідомленні вказується, що суд не може займатися розглядом справи по суті без наявності одного з обвинувачених Рудика Сергія, якого не було також і на низці попередніх засідань. На сьогоднішній день судді Малиновського суду обговорюють клопотання прокурорів щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для інших п’ятьох обвинувачених, які знаходяться у слідчому ізоляторі.

Як повідомлялося раніше, нещодавно у зв’язку з клопотанням одного з звинувачених Малиновський суд почав розглядати справу дворічної давнини з початку. Він аргументував таку заяву тим, що колегія суддів змінилася у зв’язку з хворобою одного з суддів. Також раніше після тривалої перерви у зв’язку з відпустками суддів тощо, з 25-го серпня судді не змогли почати розгляд справи за різними причинами, такими як лікарняне окремих учасників колегії.