У 2017 роцi Путiн отримає владу над Україною – Bloomberg
25.12.2016 19:19

Американське видання Bloomberg опублікувало «Гід песиміста» на 2017 рік. У такому виданні редакція хотіла продемонстрували, які важливі події очікують на світ у наступному році.

Новину повідомляє Преса України.

Минулого року прогноз виявився успішним, адже журналістам вдалось передбачити перемогу Дональда Трампа на президентських виборах США, а також вихід Великобританії з Євросоюзу.

На новий, 2017 рік, журналісти склали не менш цікавий гід і до його списку потрапили наступні передбачення: контроль Путіна над Україною, криза в Європі, справи Трампа в США, Китай проти США, Саудівська Аравія і нафта.

У виданні припустили, що саме у 2017 році може відбутись «Ялтинська угода» номер два.

Німеччині слід буде зробити серйозний вибір – або встати на чолі військового забезпечення Європи проти РФ, або ж погодитись розділити сфери впливу в Східній Європі. У виданні припустили, що після таких подій Путін відкличе своїх хакерів і не буде порушувати повітряний простір та припинить втручання у справи США і Європейського Союзу. А у відповідь на такі дії Меркель і Трамп визнають владу Росії над Україною, Білорусією і Сирією.

Для Путіна РФ почала відновлювати авторитет після того, як відбувся розпад Радянського Союзу тому він розпочне відкрито говорити про свою відставку. Але трапиться це тоді, коли він досидить свій останній термін. Тоді рубль почне зростати і РФ повернеться до глобальної економіки.

Також видання зазначило, що у 2017 році перемогу на президентських виборах у Франції отримає Марін Ле Пен. Далі вона проведе референдуму про вихід Франції з Євросоюзу. Ще у агентстві переконані, що прийде кінець Шенгенській зоні.

Ангела Меркель програє вибори у Німеччині, а у Греції триватиме економічна криза.

Видання розповіло, що у США відбудеться різке зростання симпатій до новообраного президента Дональда Трампа через серйозну податкову реформу. Йому також вдасться призупинить членство США в НАТО та потім в ООН.

Такі події, а також багато інших, за версією видання, очікують нас віт у найближчому 2017 році.