«В тобі наче обшук проводять»: жінка розповіла про жахи кесаревого розтину
12.01.2017 11:03

Деякі жінки вважають, що народжувати за допомогою кесаревого розтину менш болісно, ніж самостійно. Але чи справді це так? 44-річна жителька Британії вирішила чесно розповісти про свої відчуття під час кесаревого розтину. Про це пише Daily Mail.

Ванеса Йоманс без прикрас описала свої фізичні та психологічні страждання, які їй довелося перенести, і додала в кінці: "Того, хто скаже мені, що народжувати – легко, я готова придушити власними руками".

"Ніхто не попереджає, що кесарів розтин – це ніби всередині твого тіла влаштували обшук - наче в гарненькій сумочці шукають флакон духів, перетрушуючи її догори дном", - згадує Ванеса свої відчуття.

Жінка має ще двох старших доньок, і відзначає, що її діти – це найкраще що трапилося з нею в цьому житті. А свою історію вона розповіла, бо вважає, що про свій біль не варто мовчати: "Жінка, яка мовчить про свій біль, не дає можливості оточуючим підтримати її", - говорить Йоманс.

Також вона відмітила, що з дитинства панічно боялась операцій та хірургічних інструментів, тому безмежно вдячна лікарю та медсестрам, які були поруч з нею в той момент.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.