Ляшко хоче відновити ядерний потенціал, бо йому скасували американську візу
07.02.2017 16:46

Депутат Верховної ради України, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко залишився без американської візи. Про це він особисто заявив у себе на сторінці у соціальній мереж Фейсбук, інформує replyua.net.

«Нещодавно мені скасували американську візу, яка в мене була протягом десяти років. І прямо перед самим Новим роком я її обновив», - зазначив депутат. «Я пов’язую цей інцидент з нашими вимогами на адресу Сполучених Штатів Америки виконувати свої обов’язки перед Україною в рамках Будапештського меморандуму. В іншому випадку Україні доведеться відновлювати свій ядерний потенціал, щоб мати змогу себе захищати», - наголосив Ляшко.

В той самий час лідер Радикальної партії заявив, що обов’язково відвідає США після того, як стане президентом України. «Гуд бай, Америка. Приїду до тебе тоді, як мене українці виберуть своїм президентом. А доти буду відвідувати наших громадян, які досі чекають на гідне життя та нормальні зарплати», - додав він. Як повідомлялося раніше, США посилили візовий контроль для українців: від тепер кожен, хто вперше оформляє візу до Сполучених Штатів, або той, у кого термін її дії закінчився більше року від моменту подання документів на отримання нової, має проходити особисте інтерв’ю у посольстві США.