Депутати продовжують зривати засідання Ради своєю відсутністю
08.02.2017 15:07

Верховна Рада України в черговий раз достроково згорнула своє засідання у зв’язку з недостачею зареєстрованих нардепів для прийняття рішень. Про це йдеться у повідомленні видання «Українські новини», передає replyua.net.

«У залі Верховної Ради залишилася така кількість народних депутатів, якої не вистачить для прийняття рішень. Ранкове пленарне засідання парламенту оголошую закритим», - заявив спікер Верховної Ради Андрій Парубій. Перед цим він провів два сигнальних голосування, у яких проголосувало 160 та 198 народних обранців, і це при тому, що для прийняття рішення потрібно мінімум 225 голосів. Наступне засідання ВРУ розпочнеться у четвер, 10-го лютого, о 10-й годині за київським часом.

Раніше повідомлялося, що під час відкриття сьогоднішнього засідання Верховної Ради України спікер Андрій Парубій особливу увагу звернув на низьку явку нардепів. А це у свою чергу сильно підриває довіру українського народу до своїх парламентарів. Як відомо, на засідання у вівторок Рада не прийняла низки важливих законів, але при цьому встигла прийняти закон, який підвищує розмір штрафів за засмічення лісу близько у 5 разів. Рівень відповідальності депутатів до своїх обов’язків продовжує обурювати.