Захарченко: Закликає світ визнати Україну «терористичною організацією». ВІДЕО
08.02.2017 15:39

Ватажок самопроголошеної «ДНР» Олександр Захарченко звинувачує українську сторону в убивстві лідера незаконного збройного формування «Сомалі» Толстих Михайла, відомого як Гіві, та закликає міжнародне співтовариство визнати українську владу «терористичною організацією». Про це він заявив під час прес-конференції в окупованому Донецьку, інформує replyua.net.

«Звертаюся до всього світу і закликаю визнати українську владу терористичною організацією та прирівняти її з іншими міжнародними терористичними угрупуваннями. На сьогоднішній день Україна як держава вже фактично не існує. Все це перетворилося на суцільну терористичну організацію. На полях бою у них не виходить нас перемагати, всі сутички постійно завершуються їхніми поразками. То тепер вони вирішили знищувати нас підступним шляхом», - заявив головний терорист Донецька.

Як повідомлялося раніше, Кремль продовжує виконувати свій план по зачистці проросійських терористичних організацій від неконтрольованих бойовиків. Перед «Гіві» з «Моторолою» «зустрівся» так званий керівник «народної міліції ДНР» Олег Анащенко. За прогнозами соціальних мереж, наступними можуть стати Захарченко та Плотницький.