Foreign Policy: У Москві готують «безкомпромісний сюрприз» для Трампа
09.02.2017 16:50

Журналісти авторитетного видання Foreign Policy повідомляють про те, що російська влада готується відправити до американської столиці нового посла, який, як вважають експерти, буде дотримуватися «жорсткої лінії» по відношенню до Вашингтону, передає replyua.net.

Мова йде про Анатолія Антонова, заступника керівника російського МЗС. Американські оглядачі наголошують, що дипломати США досить добре знайомі з Антоновим. Немало експертів вважають його досить жорсткими та професійним переговірником, який, у разі виникнення потреби, може бути впертим пропагандистом.

В інтерв’ю Foreign Policy очільник Інституту Кеннана в Центрі Вільсона Метью Рожанскі наголосив, що Антонов з це та сила, не рахуватися з якою неможливо.

Анатолію Антонову 61 рік, він побудував собі кар’єру дипломата, проте лише у грудні минулого року йому запропонували роботу на посаді заступника керівника російського МЗС. До цього призначення він займав посаду заступника міністра оборони РФ. Там він став публічною особою, безпосередньо причетною до втручання Кремля у політику Сирії з метою підтримки президента цієї країни Башара Асада.