«Напрацювались роботяги»: ВРУ станом на 14:00 п'ятниці
10.02.2017 15:59

Наприкінці робочого тижня станом на 14:00 10-го лютого 2017 року в сесійній залі Верховної Ради України залишилося аж 18 народних депутатів, хоча в ідеалі має бути 450. Фото з «місця події» опублікували у себе на Фейсбуці нардеп Борислав Береза та фотокореспондент Струмовський Володимир, передає replyua.net.

«Робочий тиждень наближається до завершення. В сесійній залі Верховної Ради залишилося загалом 18 осіб, 6 з яких не видно на фото», - зазначив фотограф. «Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую закритим», - сказала віце-спікер парламенту Оксана Сироїд. Наступне засідання ВРУ заплановане на 21 лютого поточного року на 10-ту годину за київським часом.

В соціальних мережах люди обурені такою бездіяльністю своїх політиків. Користувачі пропонують розігнати всіх інших – 432 народних депутатів, які «знайшли більш важливі речі у робочий час, ніж займатися державними питаннями». «Робітники натомилися. Пішли відсипатися до 21-го», - зазначив один із користувачів Фейсбука. «Цих залишити, а інших звільнити з конфіскацією. Нехай йдуть на шахти працювати. Досить утримувати дармоїдів», - зазначив ще один. «Парламент країни, яка веде війну», - підкреслив анонім.