«Чекаємо повідомлення з моргу»: Окупований Донецьк знову здригнувся від двох потужних вибухів.
10.02.2017 16:57

На території окупованого Донецька нещодавно прогриміло два дуже потужних вибухи. Про це розповіла у себе на Фейсбуці прес-секретар 72-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Олена Мокренчук, передає replyua.net.

За її словами, вибухи були настільки сильними, що хвилю було відчутно навіть у Макіївці та Харцизьку. «З бази зберігання до Ясинуватої зайшов ешелон з шести цистерн пального та декількох вагонів зброї. В «ДНР» пролунало два дуже потужних вибухи. Вибухову хвилю відчули мешканці Макіївки та Харцизьку. Є припущення, що це «Джміль». Чекаємо на повідомлення з донецького моргу. У Сніжному близько 12-ї години також було чутно вибух. Десь через півгодини ще один такий самий», - розповіла вона.

Варто зазначити, що на даний момент на сепаратистських сайтах повідомлення щодо даних інцидентів немає. Як повідомлялося раніше, у останню путь сьогодні, 10-го лютого, провели ліквідованого бойовика, ватажка банди «Сомалі» Толстих Михайла, відомого ще як «Гіві». Однак припускалося, що «ліквідація» бойовика може бути інсценована. А сам Гіві вже, можливо, знаходиться далеко в іншому місці. Напередодні штаб АТО підтвердив інформацію про загибель Толстих.