Майор ЗСУ вибачився за інцидент на військовій базі на Чонгарі. ВІДЕО
13.02.2017 14:45

Користувач відеохостингу YouTube Осман Соцький на власному каналі опублікував відеозапис, в якому майор 34-ї бригади ЗСУ, військовослужбовці якої вчинили спробу захопити базу кримських татар батальйону імені Номана Челебіджихана поблизу Чонгару, приніс вибачення за те, що трапилося напередодні, про що повідомляє replyua.net.

«Хотів би принести вибачення за те, що трапилося напередодні. Сподіваюся, що у подальшому ми будемо спільно з вами спільно нести службу. Все, що з нашої провини будо пошкоджено, буде відновлено. Ми все зробимо. В черговий раз хочу за вчорашні нічні події вибачитися», - заявив військовий.

У свою чергу, прокоментувати ситуацію на Чонгарі вирішив також Ленур Іслямов, який координує акцію «Громадська блокада». Він назвав цей інцидент повністю вичерпаним та запевнив у відсутності буд-яких проблем як із ЗСУ, так і українським законодавством. «У нас є спільна мета – повернення Криму до складу України. І не тільки у складі автономної республіки, а саме як територіальної національної автономії, яка буде невід’ємною частиною незалежної української держави», - сказав Іслямов. Зазначимо, що очільником операції із захопленням бази був майор ЗСУ Сергій Шпанко, котрий вчора був у стані алкогольного сп’яніння.