Донецк содрогнулся от мощнейшего взрыва
14.02.2017 12:39

Сьогодні вранці користувачі соцмереж, які проживають в окупованому Донецьку, повідомили, що на околицях міста стався вибух, передає replyua.net.

У відповідності до попередніх даних, місцем вибуху став район, де розташований ремонтний цех хімічного заводу. Серед містян поширилася паніка, адже до даного моменту продовжує зберігатися ризик ще однієї серії вибухів. Як би там не було, подібні чутки розповсюдили активні дописувачі форумів та груп у соцмережах.

Інформація про вибух була підтверджена чиновником так званої «ДНР» Олегом Кулемзином. За його словами, у ЗМІ незабаром буде надана інформація, яка стосується потерпілих та зруйновані об’єкти. В даний час керівництво заводу намагається встановити причини вибуху. У свою чергу, користувачі соцмереж зазначали, що через велику потужність вибуху його було чути у Макіївці.

«О 9:57 (це якщо говорити точно) майже по всьому Донецьку та у Макіївці можна було почути вібрацію та сильний вибух. Це був приліт приблизно в два майданчики. В даний час на місці події перебувають експерти, їм належить з’ясувати, що трапилося», - повідомили у соцмережах жителі Донецька.