Нова «зірка ДНР» визвала обурення в СБУ
14.02.2017 18:39

Служба безпеки України має наміри порушити кримінальне провадження проти російського письменник, який вступив в лави проросійських терористів, Прилепина Захара. Про це під час розмови з журналістами розповіла прес-секретар СБУ Гітлянська Олена, передає replyua.net.

«Звісно! Служба безпеки України буде порушувати кримінальне провадження проти цього росіянина», - відповіла вона на уточнююче запитання. В той самий час представник СБУ зазначила, що вона не може сказати точно, за якою статтею буде порушено кримінальну справу проти резонансного письменника.

Як повідомлялося раніше, Захар Прилепин був призначений на посаду заступника командира батальйону спеціального призначення для роботи з особовим складом. Він отримав самопроголошене звання «майора» та буде працювати з проросійськими бойовиками «ДНР» для того, щоб їхній сепаратизм розгорався з новою силою. Раніше також повідомлялося, що один із російських кореспондентів зазначив, що Прилепин отримав дуже багато уваги від преси, а його персона була занадто переоцінена, оскільки він «являється звичайним письменником, який вирішив розпіарити себе за рахунок вступу в лави російсько-сепаратистських військ».