Тимчук заявив, що терористи «ДНР»  дещо замислили
15.02.2017 14:05

На даний момент на території окупованого Донбасу проросійські сепаратисти знаходяться у повній бойовій готовності. Про це у себе на сторінці у Фейсбуці розповів нардеп, лідер групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає replyua.net.

За його словами, по всій території самопроголошеної «Донецької народної республіки» було підвищено рівень пропускного контролю. «Всі підрозділи 1 АК ЗС Росії на даний момент залишаються у повній бойовій готовності. Всі підрозділи, які знаходиться на передових позиціях, переведені на 6-денну «службу». Також активно контролюється повна бойова готовність особового складу та військової техніки. Штаби та розвідувальні відділи отримали завдання актуалізувати карти», - розповів Тимчук.

Крім того, за словами нардепа, терористи активно поповнюють боєприпаси, готують зброю. «В той самий час, коли одні воюють з Україною, інші активно готуються, тренуються, відпрацьовують навички ведення бойових дій», - додав він. Як повідомлялося раніше, терористи «ДНР» після загострення під Авдіївкою почали активно готуватися до наступу на позиції Збройних сил України. Після ліквідації Гіві ватажок «ДНР» Олександр Захарченко пообіцяв мстити Україні.