Бойовики «захопили» базу ФК «Шахтар»
15.02.2017 15:32

Терористи самопроголошеної «ДНР» зайняли приміщення тренувальної бази футбольного клубу «Шахтар», передає replyua.net з посиланням на вислання «Чемпіон».

Зазначається, що батальйон бойовиків «ДНР» наразі знаходиться в одному з приміщень СТБ «Кирша» біля виїзду з Донецька. Згідно інформації джерела, керівниками «гірників» було прийняте рішення звільнити всіх працівників спортивно-тренувальної бази клубу. Зазначається, що працівникам клубу пояснили, що в найближчі п’ять років спортивний клуб «Шахтар» не зможе повернутися до Донецька і що на базі нічого робити – значно простіше буде її з часом відновити, аніж утримувати в належному стані.

Також повідомляється, що все цінне обладнання, яке було на базі, перевезли на «Донбас Арену». Щодо самої СТБ «Кирша», то її цілком законсервували. Однак Сергій Палкін, який є генеральним директором «Шахтаря», цілком заперечив цю інформацію.

На своїй сторінці в соцмережі він написав, що всі працівники бази працюють у звичайному режимі, і саме завдяки їм є можливість підтримувати всі технічні бази у робочому стані. «Як тільки з’явиться можливість, щоб перша команда і Академія повернулися до Донецька, в найкоротші терміни будуть виконані всі необхідні роботи, які дозволять відновити нормальний тренувальний процес», - наголосив Палкін.