Опозиціонер: Путін веде недбалу політику і втрачає союзників одного за одним
15.02.2017 16:59

Російська Федерація за ввесь час президентства Володимира Путіна втратила майже всіх своїх союзників. Навіть президент Білорусі Олександр Лукашенко критикує Кремль за недбалу політику. Про це розповів представник російської опозиції Яшин Ілля, повідомляє «Радіо Свобода», передає replyua.net.

За словами політика, Російська Федерація має змінити свою тактику і перестати захоплювати чужі території. «Потрібно шукати союзників, а не відбирати землі в інших націй. Потрібно зробити так, щоб кількість союзників була більшою за кількість противників», - наголосив Яшин. «Однак Путін таку політику вести не може. За ввесь час його президентства Росія втратила всіх своїх союзників Навіть той Лукашенко плює в сторону російського лідера. Сьогодні лише Венесуела та частина Сирії підтримують Кремль. Ну Сирія – це та частина, яка знаходиться під контролем диктатора Башара Асада», - наголосив опозиціонер.

За словами Яшина, Китай, який також вважається союзником Росії, дуже обережно ставиться до стосунків з Москвою. «Як ви знаєте, то Китай не прийняв те, що окупований Крим – це частина Російської Федерації. Тому про якого союзника у вигляді Китаю може йти мова?», - наголосив він.