Про що домовився Гройсман з учасниками блокади Донбасу
21.02.2017 12:15

Представники акції протесту проти закупок вугілля у терористів заявили, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував їм два компромісних варіанти, над якими їм ще потрібно подумати, а в той час блокада Донбасу триває. Про це йдеться у повідомленні на сторінці у Фейсбуці «Штабу блокади торгівлі з окупантами» у вівторок, 21-го лютого, передає replyua.net.

На даний момент коментаря прес-служби глави уряду з цього приводу поки що немає. Також немає інформації щодо результатів проведення переговорів.

«Ми отримали від Володимира Гройсмана офіційне запрошення на зустріч. Штаб блокади торгівлі з окупантами виступив з кількома компромісними пропозиціями: по-перше, потрібно негайно звільнити усіх заручників, яких утримують терористи, по-друге, прийняти закон про окуповані території, який на законодавчому рівні забороняє будь-які види економічних зв’язків з окупантами», - йдеться у повідомленні активістів.

В той самий час, за їхніми словами, прем’єр-міністр нібито запропонував учасникам блокади приєднатися до комісії з обміну полонених.

«Друга пропозиція від міністра: скасувати дозволи, які були видані СБУ щодо переміщення товарів та видати постанову, яка буде регулювати рух вантажів у відповідності з антитерористичним законом», - додали в «штабі».