В РФ назвали «ціну», яку у Кремлі готові заплатити за угоду з США
24.02.2017 10:55

В обмін на Україну Кремль може запропонувати Вашингтону живу військову силу у країнах Близького та Середнього Сходу, а також вкрай лояльну політику на Далекому Сході. Як інформує replyua.net, така точка зору була оприлюднена головним редактором «Ехо Москви» Олексієм Венедиктовим. Проте цього, на його думку, може видатися замало. У такому разі російський лідер Володимир Путіне може запропонувати «припинення свердління».

«Можна на короткий час собі уявити, що Сполучені Штати – це елітна квартира, у якій проживає велика родина. Однак сусід-хуліган щоночі щось голосно свердлить. А у Вас через це виникають головні болі через недосипання, ви починаєте кричати на сім’ю чи на колег, все з рук валитися. Але ми можемо пообіцяти припинити проведення свердління і заховати у ящик все, що потрібно для свердління», - переконаний Венедиктов.

Що стосується Путіна, то він прагне отримати від очільника Білого дому Дональда Трампа гарантію скасування санкцій, визнання того, що РФ є рівноправним партнером в геополітиці, обіцянки не розширювати на Схід НАТО та «повну свободу дій у країнах пострадянського простору, у тому числі України, проте за винятком прибалтійських країн».