Штаб АТО: Авдіївка знову під постійним вогнем
24.02.2017 14:05

Проросійські терористи знову активізували військові дії в районі промислової зони Авдіївки на Донецькому напрямку. Про це під час брифінгу у Києві 24-го лютого розповів спікер Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, інформує replyua.net.

«В районі населеного пункту Авдіївка бойові дії знову загострилися. Сумарно за минулу добу проросійські сепаратисти гатили по промисловій зоні близько 10 годин», - наголосив він. Крім того, за словами полковника, фактично кожен випадок порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ супроводжується обстрілами з мінометів обох калібрів.

«Порушуючи умови Мінських домовленостей, прямо з передових позицій по укріпленнях Збройних сил України а районі Авдіївки вогонь вів танк. Це лише один з прикладів того, як бойовики ОРДЛО не дотримуються встановлених домовленостей», - додав Лисенко. За словами прес-офіцера АТО, протягом минулої доби російські найманці в районі Авдіївки випустили по позиціям сил АТО близько 80 мін та 20 танкових снарядів. Як повідомлялося раніше, за минулі 24 години в зоні проведення АТО на соді України в результаті обстрілів з боку терористів загинув один та отримали поранення двоє українських військовослужбовців.