Росія не залишить Донбас один на один з блокадою
24.02.2017 14:38

Так зване «міністерство державної безпеки» самопроголошеної «Донецької народної республіки» активно поширює чутки про те, що Російська Федерація буде робити все необхідне для того, аби ліквідувати загрозу, яка нависла над Донбасом у зв’язку з блокадою вугільного транзиту. Про це розповів народний депутат від фракції «Народний фронт», лідер групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає replyua.net.

«За словами донецьких бойовиків, у випадку, якщо настане повна блокада, то російські війська увійдуть на територію України та ліквідують економічну загрозу. І така інформація поширюється через «міністерство державної безпеки», - наголосив він. За словами Тимчука, такі чутки дещо послаблюють напруженість, яка склалася серед мирного населення окупованих територій. «Люди налякані тим, що через «вугільну блокаду» вони не зможуть їздити за покупками на підконтрольну Києву територію», - зауважив народний депутат.

Як повідомлялося раніше, наприкінці минулого місяця активісти, серед яких знаходяться ветерани АТО, вийшли на протест проти закупок Україною свого ж вугілля з непідконтрольних територій Донбасу. Учасники протесту висловлюють своє обурення з того приводу, що Київ таким чином фактично фінансує тероризм і як наслідок вбивство власних громадян.

Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: C