Наймогутніша людина у світі. ВІДЕО
10.03.2017 16:09

У мережі YouTube нещодавно з’явився ролик, який підготував американський телеканал CNN. Матеріал під назвою «Наймогутніша людина у світі» цілком присвячений російському президенту Володимиру Путіну. Відео-анонс з’явилося у мережі на сайті телеканалу, передає replyua.net.

У повідомленні каналу зазначається, що повний сюжет фільму буде присвячений впливу російського диктатора на головні світові події, в тому числі і на вплив результатів президентських виборів у Сполучених Штатах 2016 року.

«Прем’єра» запланована на 13-те березня. CNN буде висвітлювати всі відверті факти, докази та коментарі відомих людей для того, щоб показати світу, який вплив та загрозу для міжнародного співтовариства являє собою російський лідер.

Раніше також повідомлялося, що у мережі з’явився міні-фільм, який телеканал BBC One присвятив особистому життю президента Росії Володимира Путіна. Фільм називається «Таємні скарби Путіна».

Раніше також неодноразово повідомлялося, що за неофіційними даними, російський президент Путін В.В. являється найбагатшою людиною у світі. Володимир Путін володіє найдорожчою яхтою у світі, яка являється дорожчою навіть за ту, якою володіє принц ОАЕ.