Бійка через «колорадські стрічки»: Ветеран АТО ударив головою в ніс генерала. ВІДЕО
10.03.2017 16:42

Нещодавно у мережі Інтернет з’явився повний відеозапис бійки, яка відбулася у Будинку офіцерів під час засідання Громадської ради Міністерства оборони. Як передає replyua.net, відео було знято представниками «Громадського».

У відео сюжеті видно, як громадський активіст та ветеран АТО Резниченко Дмитро б’є головою генерала Палія Віктора. Перед цим між Резниченком та виступаючим «ветераном» Другої світової війни відбулася словесна перепалка. За словами активіста, «ветеран» Великої війни народився у 1949 році, через 4 роки після її завершення.

Пізніше на сцену зайшов Палій та деякі інші представники громадських організацій. Вони звинуватили Резниченка в тому, що він «не правильно та зневажливо» висловився проти Георгіївської стрічки, назвавши її колорадською. «Ти знаєш історію? Що означають ті георгіївські стрічки, проти яких ти висловлюєшся з неповагою?», - наголосив один із учасників сварки. Через деякий час конфлікт набув резонансу та продовжився у коридорі. Активіст, якого вивели з зали зустрічі, у піднятому стані продовжив розмахувати кулаками. Один із присутніх зауважив, що він «порушив закон і тепер потрібно дочекатися прибуття поліції, яка і буде вирішувати ситуацію».