«Штаб блокади» висинув бойовикам Донбасу жорсткий ультиматум
10.03.2017 16:46

Анатолій Виногородський, котрий є ветераном АТО та координатором «Штабу блокади торгівлі на крові», заявив, що якщо підконтрольні Кремлю терористи і надалі будуть блокувати виконання вимог активістів відносно звільнення усіх полонених, штаб перекриє постачання усіх життєво важливих ресурсів бойовикам, інформує replyua.net.

Під час сьогоднішньої прес-конференції Виногородський зауважив, що його соратники зі штабу повністю перекриють процес постачання вантажів, товарів, води та електроенергії, а також усього іншого, що буде постачатися на територію окупованого Донбасу, аби місцеві мешканці опинилися у нестерпних для проживання умовах, і, таким чином, «почали спілкуватися зі своїми Захарченко та Плотніцьким». Крім того, ветеран АТО зауважив, що у штабі планують змусити російське керівництво до повного виконання своїх зобов’язань в рамках міжнародних конвенцій з утримання громадян на територіях, котрі знаходяться під окупацією, за рахунок бюджету країни-агресора, а не за рахунок постраждалої внаслідок військового нападу країни.

Крім того, Виногородський додав, що на Донбасі люди страждають через те, що на цій території продовжується війна, розв’язана Кремлем.