Садовий чекає на проблеми у зв’язку з особливостями української політики
13.03.2017 14:58

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що прокуратура наразі займається підготовкою підозри щодо його кримінального злочину. Про це він розповів у понеділок, 13-го березня, в себе на сторінці у соціальній мережі Фейсбук, передає replyua.net.

«Ще у суботу я дізнався, що незабаром отримаю від представників прокуратури підозру у вчиненні кримінального злочину», - заявив Садовий. «Звісно, що я не пов’язую це з позицією «Самопомочі» у Верховній Раді чи з особливостями української політики. Просто так співпадає», - зазначив глава міста. При цьому він не пояснив, у чому саме його хочуть звинуватити.

Раніше повідомлялося, що мер міста Львів Андрій Садовий у Києві зустрічався з міністром внутрішній справ Арсеном Аваковим та президентом Петром Порошенком. Під час зустрічі глава держави поцікавився у Садового, яка у нього позиція щодо транспортної блокади на Донбасі. «Ми тоді також зачепили тему блокади торгівлі з окупантами. Звучали прізвища Семенченка, Пастуха та Соболєва. Він пояснював, що і як потрібно робити. Однак у мене в цьому питанні своє розуміння. Ми провели дуже важку розмову. Глава МВС Арсен Аваков переважно слухав, що я йому говорив», - заявляв Андрій Садовий.