Як брешуть знаки Зодіаку. Веселі подробиці про всі знаки
13.03.2017 22:13

Правду говорити легко і приємно. Так нам втовкмачували з дитинства, так написано в вічних книгах. Але ми практично всі грішимо брехнею. Хтось більше, хтось – менше, хтось заради вигоди, хтось – просто заради того, щоб збрехати.

Ось про те, як і навіщо брешуть представники тих чи інших знаків Зодіаку, а також про те, як можна викрити брехню, ми сьогодні і поговоримо, пише vsviti.com.ua.

Як обманюють Овни

Овни обманюють «в порятунок». Але в основному в порятунок себе, коханого. Якщо їм не хочеться щось для когось робити, вони придумують тисячу відмовок, розіграють обставини, що не дозволяють їм прямо зараз все кинути і виконати чиєсь прохання. Але при цьому клянуться, що обов’язково допоможуть, як тільки з’явиться час . І знову обманюють. Їм здається, що в якийсь момент прохач зрозуміє, що стукає в зачинені двері, і відстане. Часто так і трапляється. От тільки через якийсь час і Овнам починають відмовляти. Тим більше що викрити Овна в брехні не так-то й важко – достатньо просто проаналізувати його «відмазки» – логічного в них, як правило, мало.

Як обманюють Тельці

Для Тельців обман – мистецтво. Вони плетуть павутину брехні, щоб справити враження на оточуючих, здатися більш значущими або викликати співчуття. Часто представники цього знаку вдаються до брехні, щоб не давати грошей у борг, хоча до цього могли з захопленням розповідати про те, що їм тільки що виплатили премію, або про те, як вони «просадили» пару штук доларів в казино або на колекційну сумочку. Ще один привід для брехні – стосунки з протилежною статтю. Щоб уникнути неприємних і непотрібних питань, чоловіки-Тельці будуть клястися по телефону, що сидять на нараді, причому їх не збентежить навіть те, що в трубці гримить музика і лунає жіночий сміх. Дивовижно те, що Тельцям все сходить з рук – хтось настільки зачарований ними, що готовий проковтнути будь-яку брехню, аби бути з ними, а хтось вже давно не сприймає їх серйозно, ставлячись до представників цього знаку як до нерозумних немовлят, на яких і сердитися гріх.

Як обманюють Близнюки

Близнюки не обманюють, вони грають. Принаймні, вони самі собі саме так пояснюють свою тягу до брехні. Іноді вони користуються цим, щоб переконати навколишніх у своїй правоті, а іноді – щоб отримати з ситуації матеріальну вигоду. Представники цього знаку без докорів сумління можуть видати неякісний товар за елітну річ або змусити своєю неправдою іншу людину оплатити їх витрати. Обманюють Близнюки віртуозно, наводячи аргументи і «факти», причому вчаться цьому вони ще в ранньому дитинстві – боячись покарання за проступки, маленькі Близнюки складають цілі історії, з яких випливає, що вже вони-то точно ні в чому не винні. Викрити Близнюків у брехні складно – вони надто добре знають свою роль, щоб допустити прикрий промах і дати вам можливість запідозрити їх в обмані. Тому, спілкуючись із Близнюками, навчіться ділити все, що вони говорять, на 4.

Як обманюють Раки

Раки не люблять обманювати. І якщо вони вдаються до брехні, то тільки виключно в тих випадках, коли правду говорити не можна. Наприклад, вони можуть сказати дитині, що «собачка знайшла собі нового господаря», якщо собака загинула, або що «тато поїхав у тривале відрядження», якщо батько залишив сім’ю. Так Раки відгороджують близьких від переживань. Обман заради своєї вигоди – для Раків нижче власної гідності. Вони навіть життєві історії намагаються не прикрашати, вважаючи, що правда в будь-якому випадку цікавіша вигадки. І іноді відсутність гнучкості стає для Раків проблемою в спілкуванні з навколишніми, так як, не маючи звички обманювати, представники цього знаку вимагають цього і від інших, менш правдивих знаків. Зрозуміти ж, коли Рак обманює, простіше простого, досить просто пильно подивитися йому в очі – він знітиться, почервоніє, і стане зрозуміло, що йому соромно за свій обман. Але, як правило, вибачень ви від Рака не дочекаєтеся. Як вже було сказано, він обманює тільки по якомусь дуже серйозного приводу, і, відповідно, вважає, що він робить це заради високої мети.

Як обманюють Леви

Леви обманюють «по-королівськи». Їм важливо зберегти обличчя, тому павутина брехні часто стає частиною їхнього життя. Викрити Лева непросто – він запам’ятовує всі подробиці своєї брехні, не проколюється на дрібницях, тому навколишні змушені йому вірити.

Для Лева брехня – костюм, який він одягає для того, щоб приховати від когось правду, або для того, щоб повеселити навколишніх. Володіючи неабияким талантом оповідача, Лев свою розповідь перетворює на барвисте дійство, а для того, щоб реальність не заважала красі оповідання, Лев розцвічує її вигаданими подробицями, причому не з тією метою, щоб обдурити, а для того, щоб показати, наскільки у нього , Лева, життя цікаве і захопливе. А ось отримати матеріальну вигоду з власної брехні Лев не старається – він занадто гордий і педантичний, йому простіше піти і заробити, ніж обманом досягти збагачення.

Як обманюють Діви

Діви обманюють часто, але невміло. У них виходить настільки нескладно, що навіть дуже недалека людина розуміє, що її обманюють.

Діви збиваються, починають заїкатися, червоніють і в результаті не досягають бажаного, а всього лише налаштовують навколишніх проти себе. Причому чоловіки-Діви обманюють частіше. Жінкам зазвичай це просто не треба, вони діють іншими методами, та ще й спрацьовує вроджене почуття бридливості – для них осквернити себе брехнею найчастіше те ж саме, що забруднитися в багнюці. А от чоловіки вдаються до брехні навіть тоді, коли від них не вимагають пояснень або виправдань. Так, наприклад, на питання: «Де ти зараз знаходишся?» Від чоловіків цього знаку можна почути парадоксальне: «Стою в пробці». Ага. О третій годині ночі, в спальному районі. А найцікавіше, що чоловіки-Діви щиро дивуються і ображаються, коли їм не вірять.

Як обманюють Терези

Терези обманюють і самі себе лають, хоча обманюють вони в основному себе самі. Причому часто їхня брехня – спроба знайти душевну рівновагу. Вони можуть намагатися переконати себе в тому, що у них все відмінно, навіть якщо проблеми буквально ломляться у двері і в вікна. «Техніка страуса» часто грає з Терезами злі жарти, так як виявляється, що підлога – бетонна. Своєю брехнею Терези і шкодять виключно собі. У відносинах з друзями та родичами, тобто з тими, хто знає їх «як облуплених», представники цього знаку прямолінійні до крайності, їм складно обманювати, так як, переконавшись в дитинстві, що у них «все на обличчі написано», і отримавши «по рогам» за брехню, Терези більше не експериментують. Тим не менш, у них чудово виходить плести інтриги, якщо це потрібно для справи. Недарма з Терезів виходять відмінні дипломати та адвокати. Тобто побутова брехня – не їхній коник. А ось глобальний обман на державному рівні – цілком у дусі представників цього знаку. Але й тут вони не стільки обманюють, скільки хитрують, лукавлять і недоговорюють.

Як обманюють Скорпіони

Для Скорпіонів обман – спосіб підтримати той образ, які вони створюють для навколишніх. Якщо вони позиціонують себе як найбільш нещасну людину на світі, то вам належить почути страшні історії про автомобільні аварії та стихійні лиха, а вже родичів Скорпіони «ховають» просто натовпами, і все тільки для того, щоб їх пожаліли. Якщо ж Скорпіон мріє здаватися великим гуру і містиком, він придумує неймовірні випадки про нашестя інопланетян, привидів та набуття просвітління після падіння йому на голову цегли з 25-го поверху. Але найчастіше Скорпіони вдаються до брехні, щоб досягти збагачення, або для того, щоб було простіше маніпулювати оточуючими. Багата фантазія і відсутність будь-яких принципів роблять Скорпіонів невловимими для викриття брехні. Якщо раптом з якихось причин їм не вірять, вони підуть на все, щоб довести, що все ними сказане – чиста правда. І якщо для цього буде потрібно розбити машину або представити звіт уфологів про наявність замаскованого НЛО в сусідньому районі, то Скорпіони це зроблять – до всього іншого вони ще й дуже самолюбні.

Як обманюють Стрільці

Стрільці обманюють натхненно, але безглуздо, причому часто без причини і по дрібницях. Їх брехня дратує навколишніх, так як шита білими нитками.

По властивості свого характеру Стрільці просто хронічно не можуть уявити собі, що хтось крім них виявиться прав, тому вони на ходу вигадують неіснуючі подробиці, а потім, коли потреба у брехні відпадає або хтось намагається викрити їх в підтасовуванні фактів, з легкістю відмовляються від своїх слів, стверджуючи, що вони ніколи нічого подібного не говорили. Їх брехня порожня і негайна, так як Стрільці не схильні до довгострокових інтриг. Для них головне – наполягти на своєму тут і зараз. Часто це стає причиною того, що Стрільцям перестають довіряти і сприймають їх як хлопчика, який кричав: «Вовки, вовки». А ще Стрільці, так само як і Леви, люблять перебільшувати: вони прикрашають все – свої заслуги, небезпеку, свою привабливість і значимість.

Як обманюють Козероги

Козероги вдаються до брехні, коли треба вибитися вперед і коли їм треба пустити пил в очі навколишнім. Представники цього знаку настільки гонорові, що для них брехня – спосіб переконати знайомих у своєму матеріальному благополуччі і високому статусі. Причому Козероги самі щиро вірять в те, що вони розповідають. Вони існують як би відразу в двох світах – реальному і уявному, в якому вони ще успішніші, багатші, більш значущі, а значить, повністю задоволені життям. Ще Козероги можуть збрехати, щоб домогтися жінки. У цьому випадку Козеріг «розпускає хвіст» і обіцяє своїй обраниці «золоті гори», про що, втім, часто забуває, як тільки мета досягнута. Викрити Козерога нескладно – достатньо просто знати справжнє становище у суспільстві і уважно слухати його розповіді, стежачи за його обличчям – як тільки він починає брехати, його голос стає збудженим, очі загоряються, а кінчики вух стають червоними. Хоча не соромно йому ні на грам.

Як обманюють Водолії

Водолії не обманюють, вони просто не говорять всієї правди. І це відбувається не через злий намір, а від вродженої скритності. Маючи звичку у всьому покладатися тільки на себе, вони часто вважають, що їхнє життя цікаве тільки їм самим, а навколишнім не варто нічого розповідати, щоб не давати їм зброю проти себе , коханого. Якщо ж Водолій йде на свідому брехню, значить, його допекли або він зовсім не довіряє людині. Найчастіше представники цього знаку вдаються до брехні, щоб їх залишили в спокої. Так, наприклад, вони можуть прикинутись хворими, щоб не йти на роботу або не виконувати обтяжливі обіцянки. Втім, пізніше вони з лишком компенсують це, коли напад мізантропії пройде. А от самі Водолії брехні не терплять – як тільки вони вловлюють, що їм збрехали, вони замикаються і перестають спілкуватися з цією людиною. Причому обдурити представників цього знака складно – у них занадто добре розвинена інтуїція.

Як обманюють Риби

Риби не обманюють, вони фантазують. Створюючи собі внутрішній світ, в якому «все по-іншому», Риби намагаються і навколишніх переконати в реальності цього світу. Жінки-Риби часто вигадують шанувальників, наділяють їх рисами того, кого хотіли б бачити поряд з собою, і розповідають про кавалера подругам . Причому у них це виходить вельми переконливо, адже вони розігрують цілі вистави, наприклад, на тему: «Як ми провели вихідні» або «Як мій чоловік здавав на права». І Риб не можна строго судити за їх брехню – таким чином вони намагаються примирити себе з дійсністю і довести, що й у них «все як у людей, а може, й краще». Не кажучи вже про те, що на глобальну і шкідливу брехню жінки-Риби не здатні – вони нею гидують. Чоловіки-Риби – вроджені казкарі, вони брешуть з любові до мистецтва і для того, щоб не втрачати те, що мають. І їм віриш – таких щирих очей у них не буває навіть тоді, коли вони говорять щиру правду. До речі, як і Водолії, Риби – прекрасні детектори брехні – вона для них як би матеріальна. Іноді складається враження, що людину, яка намагається обдурити представника цього знака, оточує якась щільна субстанція, яку Риби «зчитують»