Пєскова не вразив фільм СNN про Путіна
14.03.2017 14:07

Документальний фільм, який підготував американський телевізійний канал CNN, у якому йдеться про президента Російської Федерації Володимира Путіна являється «відображенням американської істерії та емоційного сплеску». Про це розповів прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише видання «РІА Новини», передає replyua.net.

«Особисто сам Володимир Володимирович не встиг переглянути його, оскільки вихід фільму відбувся цієї ночі. Багато чого перед цим писалося у засобах масової інформації. Практично все, що прогнозувалося, було відображено. Це ще один матеріал, який знаходиться в руслі істеричного та емоційного фону. Він ґрунтується на думках та здогадках і під собою не має нічого суттєвого. Частіше за все всі думки, про які йдеться в цьому фільмі, являються простою вигадкою», - розповів він.

«Досить цікавий матеріал, але нічого нового з того, що вже було раніше, в цьому документальному фільмі не представлено. Все ґрунтується на доводах та думках. Нічого конкретного», - додав Пєсков. В той самий час путінський представник наголосив, що у фільмі американського телеканалу є частка думки і деяких представників Кремля. Як повідомлялося, CNN готує фільм під назвою «Наймогутніша людина в світі».