Ляшко почав бачити в законі про окуповані території спасіння для України. ВІДЕО
14.03.2017 14:48

Верхова Рада України повинна негайно ухвалити проект закону про окуповані території, який буде регулювати переміщення товарів через лінію розмежування та визначатиме формат покарання за контрабанду в зоні АТО. Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко під час засідання Верховної Ради у вівторок, 14-го березня, інформує replyua.net.

«Радикальна партія категорично проти силового методу впливу на учасників торговельної блокади на Донбасі. Ми вважаємо, що це найгірший варіант, який може застосувати влада. Ми маємо шукати компроміси, домовлятися, розробляти спільні рішення. І майданчиком для цього має стати парламент. Саме тому ми вимагаємо негайно створити тимчасову слідчу комісію, яка буде розслідувати вчорашні події на Донбасі. В той самий час потрібно невідкладно приймати закон про окуповані території. Потрібно чітко регулювати переміщення товарів через лінію зіткнення. Потрібно заборонити будь-яку контрабанду та визначити рівень покарання за такі порушення», - сказав народний депутат.

При цьому Ляшко наголосив, що українці зможуть подолати агресора лише в тому випадку, якщо будуть мудрими та згуртованими. «Українці не повинні піддаватися на провокації та розхитувати ситуацію в країні, оскільки цим може скористатися наш противник», - пояснив він.