Піонтковський розказав, яку капость готує для України Путін
15.03.2017 15:55

На сьогоднішній день над Україною нависла велика загроза, і її суть полягає у можливості визнання Кремлем «Л/ДНР» «законною та легітимною» Україною, аби у подальшому самопроголошені ватажки «республік» могли звернутися до Росії з проханням про військову підтримку.

Як передає replyua.net, таку думку в інтерв'ю журналістам одного з видань оприлюднив російський політолог Андрій Піонтковський.

Політолог доповнив свою попередню заяву про зміну тактики Кремля щодо України. «На українському фронті великі зміни, про які я вже говорив. Повна зміна стратегії в зв'язку з розумінням того, що Київ уже не обдуриш і не засунеш цю «Лугандонію» в тіло України як ракову пухлину. Вони різко йдуть на підвищення її суб'єктності», - сказав експерт.

«Я б додав, що тепер стає зрозумілим, навіщо був убитий Чуркін. Він був убитий в своїй резиденції, про це вже абсолютно відверто говорить головний редактор радіостанції «Ехо Москви» Олексій Венедиктов. Після його вбивства Москва офіційно відмовилася від так званого листа Януковича про введення військ. Ясно, що його прибрали якраз для того, щоб не було такого свідка», - переконаний Піонтковський. «Моя точка зору полягає в тому, що Москва зараз буде підвищувати суб'єктність «Лугандоніі», зміцнювати її керівництво. Думаю, навряд чи туди пошлють Януковича - надто вже він дискредитований. Але цілком може бути Азаров», - припустив політолог.