Генерал назвав найбільшу помилку України у війні на Донбасі
21.03.2017 08:46

Створений в окупованому Криму «комітет по інтеграції Донбасу до Росії» скоріше за все, буде виконувати дещо інші функції. Як передає replyua.net, таку думку в коментарі «Обозревателю» висловив генерал-майор Петро Гаращук. За його словами, створений

в Криму підрозділ просто стане дорадчим органом для ватажків бойовиків «Л/ДНР» в зв'язку із загостренням ситуації з блокадою, яка, за словами експерта, для української економіки є цілком непродуманою і ганебною.

На думку генерал-майора, однією з основних проблем України є відсутність стратегії щодо повернення окупованих територій. «Або ж стратегія оформляється відповідно до ситуації під окремий проект, який організовує сусідня держава проти України», - зазначив генерал.

Нагадаємо, що 17 березня поточного року відбулося перше засідання цього «комітету» у стінах Лівадійського палацу. У ньому взяв участь «спікера держради Криму» Володимир Константинов, ватажки самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» Олександр Захарченко та Ігор Плотніцький а також члени Ради Федерації РФ і представники низки суб'єктів Росії, які «реалізують спільні з Донбасом проекти».