Сотник розповів, які зловісні плани має Путін
27.03.2017 15:32

Поплічники російського президент Володимира Путіна продовжують з успіхом втілювати план під назвою «Третя світова війна». Про це у понеділок, 27-го березня, розповів журналіст та політичний експерт Саша Сотник, передає replyua.net.

«Путін – це гарантована безжальна війна, яка несе за собою жертви та смерть. Саме тому з Путіним та системою, яку він створив, потрібно боротися до того часу,поки вона не буде повністю знищена. Я не говорю про заміну депутатів чи президента. Я говорю про повну зміну влади, коли до керівництва держави прийдуть абсолютно нові люди. Тоді потрібно буде перебудовувати країну та будувати нову та справжню правову систему. Вона має співпадати з інтересами кожного громадянина країни», - зазначив він.

За словами експерта, російська влада вже заразила фактично ввесь світ своєю пропагандою. Вона демонструє безжалісне ставлення до свого ж населення.

«Росії залишилося всього нічого: розхитати Європейський союз за допомогою терактів та різкого напливу біженців із Сирії. Путін зміг подавити протести в середині Російської Федерації. Тепер він намагається впливати на Сполучені Штати та Євросоюз, щоб їх розколоти. Але там вже почали це розуміти. Як кажуть: краще пізно, ніж ніколи», - наголосив Сотник.