НАБУ: Діагноз Насірова не підтвердився
28.03.2017 11:19

Комісією Міністерства охорони здоров’я не було підтверджено діагноз, що було встановлено спеціалістами лікарні «Феофанія» для тимчасово відстороненого керівника ДФС Романа Насірова, повідомляє replyua.net з посиланням на ВВС.

Відповідну заяву поширило представництво Національного антикорупційного бюро України. Комісією МОЗ було встановлено, що у своєму висновку у Феофаніі безпідставно збільшили рівень тяжкості стану здоров’я керівника ДФС. Також представниками Міністерства охорони здоров’я було викрито факт порушення в момент виписки Насірова з цієї лікарні.

Нагадаємо, в НАБУ висунули звинувачення Насірову у співучасті у «газовій справі» нардепа та олігарха Олександра Онищенка. За даними НАБУ, керівник ДФС перевищив свої службові повноваження, завдавши державі збитки в розмірі два мільярди доларів.

Рішенням Солом'янського суду столиці було обрано запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внести застави розміром в 100 млн грн. Спочатку захист Насірова апелював щодо такого рішення суду, однак згодом дружиною чиновника було внесено необхідні кошти і Насірова відпустили з СІЗО під домашній арешт.